Skip to main content

NON STOP
op maandag 4 december

‘Non-stop’ – een succesvolle komedie van de Franse auteur Noël Percy - werd door de Toneelgroep bewerkt en hertaald naar onze eigenste Westhoek toe. Het stuk zit vol verrassende situaties en hilarische momenten. Een meer dan ontspannende brok toneel dus, gebracht door Nelly Behaeghel, Martine Boone, Karel Caenen, Christine Deroo, Katrien Goussey, Willy Neuville, Stef Ryon en Stefanie Vanwildemeersch. Gilbert Vandamme regisseert, Peter Myny assisteert, Geert Barbry speelt met licht en klank en achter de schermen staat nog een heel team klaar om van de 42ste productie van de groep opnieuw een voltreffer te maken.


In het klooster van de ‘Zusters Bekeerlingen’ krijgen dames die op het verkeerde pad raakten, de kans om hun leven opnieuw op de rails te krijgen. Moeder Overste waakt er als een strenge warme moeder over hen, maar blijkt ook niet onbesproken. En als dan plots een gevangene op de vlucht per toeval binnen de kloostermuren belandt, gaan de poppen pas echt aan het dansen.

De opvoeringen vinden plaats in De Levaard te Haringe op vrijdag 1, zaterdag 2, maandag 4 en vrijdag 8 december, telkens om 20 uur, en op zondag 10 december om 19 uur. Toegangskaarten kosten 9 euro en kunnen gereserveerd worden via www.haringe.be of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar het kan ook bij alle spelers en medewerkers, in café Sint-Joseph te Haringe of telefonisch op 0473 370823 of 057 300607.